HONEL Slatina

prijatelj vašeg ureda i doma

telekomunikacije / računala / računalne mreže / antenski sustavi /

knjižara bubamara

KNJIŽARA BUBAMARA

Otvorena je knjižara „Bubamara“ koja ima bogat asortiman školskog i uredskog pribora te besplatnu dostavu na području virovitičko-podravske županije.
Uz širok asortiman i prihvatljive cijene svakako ćete pronaći nešto za sebe.

bubamara
bubamara
bubamara
bubamara
bubamara
bubamara
bubamara

Uz prodaju školskih i uredskih potrepština knjižara „Bubamara“ nudi i usluge fotokopiranja te uslugu ispisa Vašeg sadržaja sa USB medija prema Vašim željama i potrebama.

Sve to možete i uvezati kako biste zaokružili cjelinu pri izradi svojih školskih i poslovnih prezentacija tj. maturskih i diplomskih radova te seminarskih radova.

Posebna pogodnost je nabava tonera i tinti za pisače prema principu dogovora o partnerskoj kupovini u smislu ponude po pristupačnoj cijeni pri čemu se obvezujemo za Vas uvijek imati bar jedan toner ili tintu koju Vi trebate kako ne bi bilo „neugodnih iznenađenja“ u vrijeme kada Vam je baš najpotrebniji.

U sklopu knjižare nalazi se kutak za profesionalce i hobiste koji trebaju kvalitetan alat na električni ili benzinski pogon i to renomirane tvrtke Makita.

U sklopu prodaje možemo izvršiti usluge popravka i servisa Makita te ostalih alata van garancijskog roka.

Različitim načinima kupnje (iz asortimana trgovine ili kataloškom prodajom) možete ostvariti i različite vrste popusta a sve prema Vašim željama i mogućnostima.

makita
makita

Uz navedeni servis nalazi se i servis informatičke, RTV, telekomunikacijske i ostale elektro opreme.

Knjižara“Bubamara“ se nalazi na adresi Vladimira Nazora 19 u Slatini, a radno vrijeme PON-PET 07:00-20:00, SUB 08:00-12:00, Tel broj: 033 300-035, Fax 033 300 035.