Proizvođač
 
Košarica
nema proizvoda u košarici
 
Najprodavaniji
Košnica Košnica
457,32kn
 

Uvjeti i korištenje

Mi smo web-shop, te kao takav kupnja kod nas se obavlja isključivo putem weba, tj putem naših stranica. Povrat ispravne robe nije moguć, te za sve proizvode koje ste greškom naručili ili Vam zbog nekog drugog razloga ne odgovaraju nismo u mogućnosti zamjeniti za drugi artikl ili vratiti novce za njih. Sve narudžbe se dostavljaju - ne postoji mogućnost osobnog preuzimanja.

Slike proizvoda su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će proizvod u stvarnosti izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da ne uvažavamo reklamacije na osnovi krive slike uz proizvod nego samo ako je krivi opis proizvoda.

 Kupovinu u Honel - Web trgovini možemo podijeliti u tri glavna koraka:

1. Naručite preko Interneta (ponuda koju napravite je neobavezujuća tj. niste ju obavezni platiti) - ako u roku od dva radna dana ne primimo kopiju uplate narudžba se otkazuje (o čemu ćete dobiti obavijest na mail)

2. Platite u pošti, banci, virmanom, internet bankarstvom  (ROBU NIJE MOGUĆE PODIĆI OSOBNO, bez obzira na način plaćanja potrebno je u naprijed obaviti registraciju i napraviti narudžbu) .

3. Roba će biti spremna za isporuku u roku od 1 radnog dana nakon primitka uplate. Kupac će biti obaviješten kada roba bude predana na dostavu.

Ako nikada niste naručivali preko web-shopa pogledajte detaljan opis postupka:

Procedura je vrlo jednostavna, te svaka narudžba ili ponuda koju ovdje napravite je neobavezujuća, tj. niste ju obavezni platiti. Ako Vam treba ponuda za firmu, to također možete napraviti preko weba, jedino što trebate je upisati podatke od firme prilikom registriranja. Molimo Vas da upišete točne podatke koji su Vam potrebni za R1 račun za firme, jer naknadno mijenjanje podataka na računu nije moguće.

 

Korak 1. Artikal koji ste odabrali, a za odabir se možete koristiti menijem kategorija sa lijeve strane, menijem proizvođača također sa lijeve strane, pretraživačem u gornjem dijelu, biranjem direktno iz sredine stranice (gdje se nalaze artikli zadnji dodani u katalog) ili sa desne strane iz rubrika akcija i najprodavaniji artikli, dodajte u košaricu te kliknite na BLAGAJNA. Ako želite više od jednog artikla postupak ponovite. Ako ste novi korisnik ispunite osnovne podatke na toj stranici označene sa zvjezdicom, a ako već imate otvoren račun kod nas onda se prijavite.

U bilo kojem trenutku klikom na tab meni 'Košarica' otvara Vam se košarica sa detaljnim ispisom sadržaja, količinom, cijenom. Tu možete dodavati i oduzimati količine upisivanjem željenog broja i potvrđivanjem na dugme 'osvježi' ili brisati sadržaj označavanjem kućice ispred artikla te potvrđivanjem klikom na dugme 'osvježi'.

Korak 2. Odmah odaberite način plaćanja i potvrdite 'uvjete korištenja'  te kliknite DALJE. U slučaju da Vam treba račun za firmu (R1) prije nego kliknete DALJE u polju za komentar to naglasite i upišite OIB firme.

 

Korak 3. Došli ste do zadnjeg koraka gdje sve još jednom pregledate i ako je sve u redu kliknite na ZAVRŠI NARUDŽBU.

 

Dobiti će te ponudu na e-mail adresu koju ste upisali, te po njoj uplaćujete. Za uvjete, obaveze i mogućnosti pogledajte pod INFORMACIJE.

Narudžbu putem telefona ili maila nismo u mogućnosti napraviti.

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA:

P: Mogu li naručiti robu preko Interneta, i platiti prilikom preuzimanja robe? O: Ne. Honel robu od dobavljača ne naručuje prije nego što primi uplatu od kupca. Za sada možete platiti samo internet bankarstvom, odnosno općom uplatincom ili virmanom.

P: Zašto kupac mora čekati jedan dan prije nego dobije robu? O: Zbog politike niskih cijena, Honel robu ne drži na skladištu, pa se roba isporučuje kupcu 24 sata nakon primitka uplate.

P: Kako najjednostavnije kupiti? O: Najjednostavniji postupak je sljedeći: napraviti narudžbu, uplatiti u pošti, internet bankarstvom ili virmanom (za tvrtke), poslati nam kopiju uplate na fax ili mail i sačekati da Vam roba dođe na adresu.

P: Naručujem za tvrtku? Kako kupiti? O: Prilikom procesa naručivanja, izaberite opciju plaćanja internet bankarstvom (virmanom ili općom uplatnicom) obavezno u komentar naglasite da Vam treba R1 i upišite OIB tvrtke, naravno i naziv firme ako ga niste upisali prilikom registracije. Na vašu email adresu, nakon završetka narudžbe, stići će računalno generirana ponuda sa svim informacijama o plaćanju. U poziv na broj upisujete broj narudžbe u formatu (2010-X (broj narudžbe)), a broj žiro računa se nalazi u zaglavlju. Roba će biti spremna za slanje u roku od jednog radnog dana po primitku uplate.

P: Što ako se dogodi da artikla koji sam naručio i platio više nema, te da ga niste u mogućnosti isporučiti u traženom roku? O: Zaposlenici Honela će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i ponuditi opcije čekanja dok artikl ne stigne, zamjenu za neki drugi artikal ili povrat novca u punom iznosu koji ste platili.

 

Sve cijene u Honel - Web trgovini su sa PDV-om.

_______________________________________________________